>

Teljes relaxáció

A wellness típusú masszázsok egyesítik magukban a tökéletes ellazulás, kikapcsolódás és a bőrápolás kedvező tulajdonságait.
A sómasszázs például egy nagyon közkedvelt, teljes testet érintő mechanikai radír masszázs mozdulatokkal kombinálva. Holt- tengeri vagy Himaláyai sóval történik a kezelés. Önállóan is igénybe lehet venni, de általában egy másik kiegészítő masszázst választanak hozzá. Például az alga krémes masszázst ami eleve nagyon jól táplálja a bőrt. Viszont az erős peeling után a bőr megújul és könnyebben szívja magába a hatóanyagokat. Szóval szépülünk és lazulunk!:)
A csokoládé krémes masszázs testradírral az előzőnek egy finomabb, kényeztetőbb és csokisabb változata!:)) Éhesen nem éri meg neki állni!
A melegolajos masszázs pedig az érzékeinkkel játszik. Masszázs, pihenés, relaxációs zene, lágy masszázs fogások, meleg és illatos olaj az aktuális hangulatunknak megfelelően.
Ennek egy továbbfejlesztett kicsit exclusivabb változata pedig a meleg masszázs gyertyás kezelés, ami most már nálam is kérhető! Kihagyhatatlan élmény!

Kata Masszázs © 2017 Minden jog fenntartva.