>

Title is goes here

A lávaköves masszázsról kicsit másként…

Amikor a lávaköves masszázsról hallunk, akkor igazából egy energizáló és lágy masszázs fajtára gondolunk. Sőt, nekem több vendég mesélte is, hogy azt hitte (sőt valakinek volt is ilyen tapasztalata), hogy arról szól csak az egész, hogy meleg köveket raknak rá amíg ő pihen.
Nos, ettől azért jóval többet ad ez a típusú masszázs, és nem csak köveket pakolgatunk az emberek hátára!

Most nem a történetéről szeretnék mesélni, inkább csak egy kis betekintést nyújtani ebbe az élménybe! Mert igenis élményszámba megy! Eszméletlenül ki tud kapcsolni az ember és az idő megszűnik létezni. Nekem volt például olyan tapasztalatom is, hogy bealudtam egy kis időre majd mire észhez tértem volna megint az álom kerülgetett, ám mégis a végére kisimult és kipihent voltam. A meleg kövek fantasztikusan kilazítják a görcsös izmokat, átmelegítik a hideg kezeket és lábakat.

Különösen a hideg és borongós időben esik jól az embernek. Jó felmelegedni, jó kilazulni és feltöltődni általa. Pár éve kezdtem el a svédmasszázzsal kombinálni a lávaköveset. Nagyon jól reagálnak rá az izmok. Kíméletesebben lehet lazítani. Eleve egy felmelegedett izommal könnyebb dolgozni.
Váltakozik az erősebb és a gyengébb masszázs, a kövek és a kezek munkája. Némelyik kő hosszúkás, speciálisabb formája lehetővé teszi, hogy a nyak területét átdolgozzuk vele. A lapocka alá is könnyebben oda lehet férni, sőt azt figyeltem meg, hogy a nagyon csiklandós hátúakkal is csodát lehet tenni, ha ötvözzük ezt a két technikát!

Igazából bármit is preferál az ember, én azt mondom a lávaköves vagy a lávakő-svéd mix masszázst egyszer mindenkinek ki kell próbálnia!

Tovább a kategóriában: Lávaköves masszázs »

Kata Masszázs © 2017 Minden jog fenntartva.