>

Folyamatos újdonságokkal

és akciókkal várok minden kedves vendéget hétfőtől- péntekig a Császár Szépségszalonban!
Munkám során törekszem a kellemes környezetre, a vendégközpontúságra s időbeosztásban is igyekszem rugalmas maradni. 2006-ban végeztem gyógymasszőrként, a Dandár fürdőbe jártam gyakorlatra. Azóta is bővítem ismereteimet, s még terveim között szerepel számos továbbképzés.

Elsősorban a frissítő egészségmegőrző svédmasszázs alapjaival dolgozok, olykor más-más technikákkal kombinálva és igyekszem jó tanácsokkal ellátni a hozzám betérőket. Alapjaiban véve az erősebb masszázs az, amit előtérbe helyezek. Természetesen vannak kimondottan relaxáló, a teljes szellemi és testi megnyugvást elősegítő változatok is. A legfontosabbnak a vendég és a masszőr közötti kapcsolatot tartom, hiszen ez egy bizalmi dolog. Valószínűleg furcsa ebben a hozzáállásom, ha a mai rohanó világot nézzük.

Én úgy gondolom, hogy az fontosabb, hogy én szeressem a hozzám visszatérő embert, mint fordítva. Érdeklődéssel, szeretettel, jó kedvvel és barátsággal fogadjam őt. Így lehet csak azt elérni hosszútávon, hogy hivatásod legyen, ne pedig csak a munkád amit csinálsz. Ezért azt mondom, hogy alapvető fontosságú az, hogy megtalálják azt a masszőrt, akiben megbíznak. Akinek elfogadják az érintését,akihez jó szívvel mennek vissza, aki ha kell beszél, ha pedig azt érzi, hogy csöndre van szükség akkor tud hallgatni is, hiszen az ember hangulata sem mindig egyforma.
Én is jó szívvel szeretem visszavárni a vendégeimet, hiszen pozitív tapasztalatokat adunk át egymásnak!

A szimpátia, a bizalom és egymás kölcsönönös megbecsülése az ami nagyon sokat számít!

Kata Masszázs © 2017 Minden jog fenntartva.